Yukon Tracker 3×42 of Tracker LT 2×24 binoculaire nachtkijker; Deze binoculaire nachtkijker Tracker van Yukon is een compact en professionele nachtkijker, Perfect voor effectieve observatie in omstandigheden met weinig licht en in volledige duisternis. De nachtkijker heeft comfortabele centrale focus, fixed eye span afstand en infrarood verlichting. De infrarood verlichting vergroot de observatiekwaliteit ernorm en is onmisbaar voor observatie in volledige duisternis. Model Pro heeft twee onafhankelijke infrarood illuminators voor detectie op lange en korte afstanden.

Yukon Tracker 3x42 of 2x24 binoculaire nachtkijker tot 150 meter

Yukon Tracker 3×42 of Tracker LT 2×24 binoculaire nachtkijker

Deze Yukon Nachtkijker Binoculair is te vekrijgen in 2 types namelijk: Yukon Tracker LT 2×24 en de Yukon 3×42 Tracker. Het design van de Tracker 3×42 is ontworpen op basis van de Tracker 2×24 LT. Alleen heeft de 3×42 een grotere vergroting en grotere lichtverzamelcapaciteit. Zoals alle Yukon nachtzichtkijkers heeft de Tracker 3×42 compacte afmetingen en is licht in gewicht. Hij weegt slechts 700 gram.

  • De Yukon Tracker LT 2×24 heeft een detectie-afstand van 100 meter
  • De Yukon Tracker 3×42 heeft een detectie-afstand van 150 meter

Eigenschappen van de binoculaire nachtkijker Tracker van Yukon

De Yukon Tracker binoculaire nachtkijker bestaat uit twee onafhankelijke beeld-vergrotingsmodules, geplaatst in een 1-delige behuizing. De Yukon nachtkijker Tracker is gemaakt van waterbestendig kunststof met speciale coating. De niet-gladde coating voegt extra comfort en grip toe. De behuizing is shock-proof polymeer en is comfortabel te hanteren, zelfs met vochtige handen. De zachte rubberen oogkap beschermd je ogen tegen extern strooilicht. De optische componenten van de kijker zijn gemaakt van hoge kwaliteit multi-coated optiek. De beeldhoek van deze nachtkijker is 20 graden. Dit voor een hoge resolutie, juiste lichtdoorlatendheid en contrast.. De infrarood verlichting en LED indicatoren zijn verborgen achter een semi-transparante omhulsel, zodat je ze van veraf niet ziet.

Voor wie is de binoculaire nachtkijker Yukon Tracker 3×42 of Tracker LT 2×24 geschikt?

Hier een overzicht van de mogelijke toepassingsgebieden voor de Tracker binoculaire nachtkijker. Deze zijn bijvoorbeeld: toerisme, algemene observatie, Outdoor bezigheden, commerciële jacht en sportvissen, reddingsoperaties en reparatie van industriële apparatuur.

Het fijne aan beide nachtkijkers nachtkijkers is dat ze binoculair zijn en dat je er dus met beide ogen door kunt kijken, in tegenstelling tot een monoculair. Dit maakt deze nachtkijkers ook geschikt om er langere tijd mee te kunnen observeren. Met 2 ogen open kijkt namelijk een stuk comfortabeler dan met 1 oog dicht geknepen te observeren.

Link naar Yukon Nachtkijker Binoculair Tracker LT 2×24 en Tracker 3×42: https://www.richtkijkerbestellen.nl/zoeken?s=Yukon+Nachtkijker+Binoculair+Tracker

Monoculaire of binoculaire nachtkijker?

Wil je meer weten over de keuze tussen een monoculaire en binoculaire nachtkijker? Wat zijn de verschillen en welke is de beste keuze voor jou? Lees dan dit artikel: Nachtkijkers monoculaire, binoculaire en nachtrichtkijkers; Wat is verschil?

Lees ook dit zeer informatieve artikel over nachtkijkers: 16 Nachtkijker Tips en meest gestelde vragen over nachtkijkers en nachtrichtkijkers

Ik hoop dat ik je hiermee weer nuttige informatie heb gegeven. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via: https://www.survivalgigant.nl/contact of onze Chat-service rechts onderaan onze webshop.

Wat is jouw favoriete binoculaire nachtkijker? Wat zijn jouw bevindingen? Laat een reactie achter in onderstaand reactieveld!

Chantal Hermkens

Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

 

Pin It on Pinterest