In dit artikel laat ik je 7 richtkijkers review zien en wat de onvoorwaardelijke levenslange garantie van Vortex precies betekent. De Vortex VIP garantie is namelijk speciaal voor jou. Het is er om voor jou en je gekochte Vortex richtkijkerVortex verrekijker of Vortex spotting scope te zorgen na de aankoop. Ik ga er even wat dieper op in en laat je diverse praktijkvoorbeelden – 7 richtkijkers review – zien van deze levenslange garantie de TOP-service en hoe tevreden de klanten hiermee zijn. Het is hun verhaal en ervaring met de onvoorwaardelijke, onbeperkte, overdraagbare garantie op Vortex producten. Allereerst de uitleg van Vortex zelf.

richtkijkers review

Wat houdt de levenslange garantie van Vortex in?

VIP staat voor een zeer belangrijke belofte (Very Important Promice) aan jou, onze klant. We zullen je Vortex product, in geval van defect of schade, geheel kosteloos repareren of vervangen. Als we het Vortex product – in dit geval bijvoorbeeld een Vortex richtkijker – niet kunnen repareren, zullen we het vervangen door een product in perfecte staat van gelijke of betere fysieke conditie.

Kijk, het maakt niet uit hoe het is gebeurd, wiens fout het was, of waar je het hebt gekocht. Je kunt altijd rekenen op de levenslange VIP garantie op alle Vortex optics zoals; richtkijkers, red dots, afstandmeters, verrekijkers, spotting scopes en statieven.

Vortex VIP-Warranty:

  • Onbeperkt levenslange garantie
  • Volledig overdraagbaar
  • Je hoeft geen garantie kaart in te vullen
  • Er is geen bon nodig om eraan te hangen

Het enige dat de VIP garantie niet dekt is verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die niet hindert bij de prestaties van het product.

Vortex vip garantie - vortex defecte scope

Vortex VIP Garantie = Je beste vriend!

Dit is wat Vortex zelf zegt over de Vortex VIP Garantie in een video. Zelfs al eet je hond de richtkijker, verrekijker of spotting scope op, Vortex geeft onbeperkt, onvoorwaardelijk en levenslange garantie op hun producten, SUPER Toch?:

Richtkijkers review – 7 Vortex reviews

Vortex VIP Garantie
Hier kunnen jullie enkele van de vele reactie en richtkijkers review lezen die bij Vortex zijn binnen gekomen van blije klanten die hun bevindingen vertellen met Vortex producten en hun ervaringen met de Vortex VIP Garantie. Mocht jij nog vragen hebben over deze service van Vortex, stuur dan een email naar: info@richtkijkerbestellen.nl of laat een reactie achter in het reactieveld onderaan dit artikel. Ben benieuwd!

Richtkijkers review 1; Mijn ervaring met Vortex VIP Garantie – Strikefire 2

Dat het Vortex VIP Garantie programma echt onvoorwaardelijk is, kun je in deze zeer uitgebreide richtkijkers review lezen over de Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II door Civil advantage.

review red dot richtkijker Strikefire II

De eerste keer dat ik met het garantie programma van Vortex in aanraking kwam was toen ik de hoge kwaliteit Vortex red dot richtkijker Strikefire I kocht. Online kost deze richtkijker ! euro 240,-. In onze webshop richtkijkerbestellen.nl hebben we nu een speciale aanbieding met 26% korting en kost deze slechts ± euro 177,-. Ik had hele hoge verwachtingen van de garantie van Vortex omdat ze zeggen; het maakt niet uit wat er gebeurt, als het kapot gaat, beschadigd of wat dan ook, wij gaan het vervangen. Dat geeft vertrouwen, of niet? Okay, ik dacht het moet wel een solide product zijn, anders zouden ze snel failliet gaan vanwege alle garantie-gevallen. Of veel mensen sturen het, net als ik, niet terug.

Okay, ik kocht de Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire en binnen een jaar ging het kapot. Eigenlijk was al vanaf de eerste dag dat ik de Strikefire gekocht had en net uit de verpakking gehaald had niet in orde. Het grootste probleem waar ik me zorgen over maakte was, dat de lensdoppen die de objectieven beschermde nooit omlaag en dicht bleven zitten. In geen enkele geval en dat was erg frustrerend. Na ongeveer anderhalf tot 2 jaar van aan sukkelen dacht ik, ik ga het nu toch echt eens insturen voor garantie. Zo gezegd, zo gedaan …

En dit was mijn ervaring; De vraag was, doet de Vortex VIP garantie ook echt wat het beloofd? Ik stuurde het in een doos terug naar Vortex, begin dit jaar en het kostte me ongeveer euro 10,- à 15,- om het op te sturen. Dat vond ik geen probleem, want als ze mijn red dot richtkijker kunnen repareren of een nieuwe kunnen sturen, dan vind ik het geen probleem om deze verzendkosten te betalen. Het zou wel een probleem zijn als ik voor de reparatie zou moeten betalen of een nieuwe moest kopen, terwijl het product veel langer had moeten mee gaan, maar die euro 10,- verzendkosten vind ik geen probleem. Ik neem aan dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel.

Goed, ik stuurde red dot richtkijker strikefire op en wachtte het rustig af. Als ik een nieuwe of gerepareerde richtkijker ervoor terug zou krijgen, zou ik meer dan gelukkig zij.

En dit is wat er gebeurde; 2 weken later kreeg ik een email update van Vortex, wat voor mij niet te lang is. In de email de gegevens van mijn ingestuurde red dot, mijn repair ticket etc. En dat ze me zouden mailen als er update waren. Ik kreeg de email op dinsdag vorig jaar om 07:15 uur oost kust tijd. Ik woon aan de west kust. Dat is daar 11:00 uur. Een uur later krijg een tweede email met daarin; “Dear Rod, je red dot richtkijker strikefire II is op dit moment vervangen!” Vortex heeft er dus naar gekeken en besloten dat het niet de moeite waard was om het te repareren, maar mij een gloed nieuwe te geven. Dus dat was een uur later.

De volgende dag krijg ik een derde email met de boodschap; Je red dot richtkijker strikefire II, waardoor het vervangen was, is verzonden per post en enkele dagen later had ik het in huis. Ik moet jullie zeggen, dat ik behoorlijk onder de indruk was. Vortex; je doet wat je beloofd. Daar ben ik 100% tevreden over. Ook al was ik niet tevreden over het product dat ik in eerste instantie gekocht had; de Richtkijker Strikefire I. Ik heb nu een gloednieuwe Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II en ik hoop dat deze blijft werken. Ik heb nog geen negatieve dingen gehoord over deze Strikefire 2. Het lijkt een geupdate versie, ook al lijkt hij erg veel op de vorige versie. Hij gebruikt wel nog steeds de CR2 batterij. Ik hoop dat ze er in de toekomst een maken met slechts 1 AA-batterij, maar goed … De CR2-batterij gaat nu in ieder geval veel langer mee als vroeger en schakelt automatisch uit, dus dat is goed.

De Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II bevalt met tot nu toe prima en ik wil graag nog eens benadrukken dat de Vortex VIP Garantie echt doet wat het beloofd. Het was onvoorwaardelijk en totaal probleemloos, dus chapeau voor Vortex hiervoor!

Mijn ervaring met Vortex vip garantie (video in het engels):

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3lZcVeirbWY]

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=3lZcVeirbWY

Richtkijkers review 2; Vortex VIP garantie – gemoedsrust

De afgelopen 2 jaar heb ik alleen maar Vortex producten gekocht. Ik heb een Razor HD spotting scope en Razor HD verrekijker, samen met mijn verschillende scopes van de Diamondback en de crossfire-lijnen. Ik heb nog een enkel probleem of probleem met mijn optiek, maar de gemoedsrust die ik krijg wanneer ik weet dat de producten die ik gebruik een levenslange garantie maakt een wereld van verschil. Ik gebruik mijn optieken week in week uit dus bij de keuze van het merk wil ik zo veel mogelijk zekerheid als ik kan krijgen. Niemand bied mij meer zekerheid dan Vortex! Ik weet, er zal een dag komen dat ik gebruik moet maken van de garantie. Het feit dat ik weet dat het er is geeft mij het beste gevoel ooit! (80 personen vinden deze beoordeling nuttig)

Vortex verrekijker schade

Richtkijkers review 3; een warm applaus voor de Ranger 1000

Ik besteed veel tijd, op zoek naar een geschikte meetzoeker… Er zijn een heleboel afstandmeters op de markt… Ik wist meteen dat ik een rode display wilde die hielp om de keuze te beperken. De Ranger 1000 is de enige afstandsmeter op de markt, met zowel een riemclip en een statief houder… waardoor het mijlen voorsprong heeft op de concurrentie als het gaat om veelzijdigheid. De 6x vergroting is ook een plus en in 50% van de tijd vind ik het voldoende om het te gebruiken in plaats van mijn verrekijker… De scan-modus is ook erg handig. Wanneer ik hem gebruik, krijg ik constant resultaten en keer op keer weer. Ik ben dan ook erg blij met deze meetzoeker. Nogmaals bedankt Vortex… Houd omhoog het grote werk. (16 mensen vonden deze beoordeling nuttig)

vortex ranger 1000 afstandmeter

Bestel direct via: https://www.survivalgigant.nl/vortex-ranger-1000-afstandmeter

Richtkijkers review 4; overwinning Klantenservice Vortex.

Ik kocht mijn geweer tweedehands en de Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire I die erbij zat, werkte enkele weken geleden niet meer. Ik wilde eigenlijk iets anders kopen, tot mijn vriend vertelde om de Vortex red dot richtkijker Strikefire 1 terug te sturen. De richtkijker arriveerde vrijdagmiddag bij Vortex. Maandag ochtend kreeg ik bericht dat ze een product naar me terug stuurde! Het is vandaag aangekomen, en ze blijken het te hebben vervangen door een nieuwe red dot richtkijker StrikeFire II of gerenoveerd maar die eruitzag als nieuw. Ik zal iedereen vertellen die op zoek is naar een optiek om voor Vortex te gaan, gewoon voor hun uitmuntendheid in klantenservice. Ze hadden zelfs een nieuwe batterij erin gedaan en een andere ring mount. Ik ben gewoon verbaasd. (3 personen vinden deze beoordeling nuttig)

Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II

Bestel direct via: https://www.richtkijkerbestellen.nl/vortex-red-dot-richtkijker-strikefire-ii-redgreen-cantilever-mount

Richtkijkers review 5; Vortex Beste in de business!

Omdat ik werk in de outdoor industrie, krijg ik uiteindelijk te maken met ieders klantenondersteuning. Ik heb te maken gehad met iedere denkbare fabrikant, sommige goed en anderen slecht. Ik ben echter nooit een fabrikant tegen gekomen die beter voor hun klanten zorgt dan Vortex. Het kostte me slechts een telefoontje om het verschil te ontdekken. De mensen bij Vortex geven werkelijk om hun klanten en realiseren zich dat dagelijkse prestaties van hun producten een diepgaande invloed hebben op het hele jaar van een klant! Goed om een premium optic bedrijf gevonden te hebben met nummer 1 prioriteit. Bedankt Vortex! (18 personen vinden deze beoordeling nuttig)

Vortex richtkijkers review

Richtkijkers review 6; Rotsvaste garantie, geen uitzonderingen, geen Excuses!

Vortex is al lang bekend om hun hoge kwaliteit optica, maar ik denk dat hun garantiebeleid even verbazingwekkend is. Hun advertenties zeggen “onvoorwaardelijk, onbeperkt, overdraagbaar” en wie doet dat in de huidige markt? Toen vorig jaar een bevestiging van een Vortex skyline statief kapot ging, stuurde zij meteen de volgende dag – zonder te vragen – een vervanging op. Tijdens een trip in de rotsige canyon in Arizona en het klauteren langs de rotsige wand sloeg ik hard tegen de rotsen, waardoor de focus kapot ging. Vortex stond achter hun garantie en ze had een vervanging in een paar dagen! Verbasingwekkende klantgerichte toewijding in deze tijd, waar andere fabrikanten steeds minder garanties geven. Dat is waarom ik altijd Vortex optics mee neem op onze vele outdoor trips door het hele land. (55 personen vinden deze beoordeling nuttig)

Vortex skyline statief kapot

Bestel direct via: https://www.survivalgigant.nl/vortex-skyline-statief

Richtkijkers review 7; Diamondback 10×32 verrekijker was geweldig

Mijn eerste verrekijker was geweldig, maar de tweede was nog beter.

Enkele jaren geleden kocht ik de Diamondback 10×32 verrekijker, aanvankelijk voor mijn kinderen om te gebruiken tijdens de jacht. Vanwege het compacte formaat werd het uiteindelijk de verrekijker die we voor alles en overal gebruikten. Mijn dochter en ik waren op jacht en beschadigde per ongeluk het linkeroog van de verrekijker. Ik was er helemaal kapot van. Maar Vortex heeft een grote garantieprogramma en de verrekijker werd binnen een week kosteloos vervangen. Vanwege de uitstekende klantenservice, productgarantie & productkwaliteit heb ik veel meer optica van Vortex gekocht en zal ik dat ook blijven doen. Dank u!!! (51 personen vinden deze beoordeling nuttig)

Diamondback 10x32 verrekijker

Bestel direct via: https://www.survivalgigant.nl/vortex-diamondback-10×32-verrekijker

Vortex onvoorwaardelijke, onbeperkte, overdraagbare garantie

Uit bovenstaande reacties van klanten blijkt hoe goed de onvoorwaardelijke levenslange garantie van Vortex werkt en hoe tevreden de klanten zijn met de klantenservice, productgarantie en productkwaliteit van Vortex. Dat heeft mij ook doen besluiten om deze producten met een goed gevoel te kunnen verkopen naar mijn klanten. Ik weet dat als er iets kapot gaat of beschadigd raakt, het kosteloos wordt vervangen of gerepareerd en dat geeft een goed en veilig gevoel. Ook voor mij als ik mijn producten aan jullie verkoop. In deze toch al zo onzekere wereld, waar vele fabrikanten te grenzen opzoeken van wat kan en niet kan, geeft Vortex een onvoorwaardelijke, onbeperkte, overdraagbare garantie op hun producten en dat is TOP!

Welke ervaring heb jij met Vortex producten? Wat zijn jouw bevindingen? Laat een reactie achter in onderstaand reactieveld!

Ik ben overtuigd. Jij ook?
Chantal Hermkens

Groetjes, Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

Pin It on Pinterest