Richtkijker advies Weihrauch HW97KT blackline .177 kaliber. Paul zoekt een geschikte richtkijker voor zijn Weirauch HW97KT blackline .177 kaliber. Hij wil de richtkijker gaan gebruiken voor de schietsport en in de tuin. De richtkijker wil hij alleen overdag gaan gebruiken op een afstand van 20 tot 25 meter. Maximaal gaat hij schieten op 50 meter. Paul wil minder dan € 100,- uitgeven voor zijn richtkijker en vroeg ons welke richtkijker het meest geschikt is hiervoor. Verder vroeg hij nog: “Welke montageringen gebruik ik het beste?” Ik geef je graag richtkijker advies in dit artikel Paul!

LET OP: Onderstaand advies is uiteraard ook geschikt voor een vergelijkbaaar luchtgeweer of luchtbuks tot kaliber .308 van andere merken.

Richtkijker advies Weihrauch HW97KT blackline .177

Richtkijker advies Weihrauch HW op maat voor Paul

Bij richtkijkerbestellen.nl kun je altijd terecht voor passend advies op maat voor de aankoop van je nieuwe richtkijker. Dit gaat heel eenvoudig via het formulier dat Paul ook heeft ingevuld op deze pagina. Paul heeft een Weihrauch geweer. Een zeer bekend luchtbuks die een levenlang mee gaat. Tevens een luchtbuks met grote nauwkeurigheid die nauwelijks te evenaren is en een genot is om te gebruiken. Weihrauch HW 97 Blackline is één van de beste en zuiverste onderspanner luchtbuksen die er bestaat. Het grote voordeel van deze onderspanner luchtbuks is dat hij een vaste loop heeft hierdoor schiet deze luchtbuks zeer nauwkeurig.

Op zo’n wapen wil je ook een passende richtkijker die past bij de luchtbuks. Het budget van onder de € 100,- is vrij laag voor een richtkijker, maar ook daar zijn mogelijkheden. Een richtkijker van het merk Vortex behoort dan niet tot de mogelijkheden, want hierbij moet je denken aan een budget van minmaal € 150,- en hoger. Merken als Simmons, Tasco en Konus behoren wel tot de mogelijkheden. In dit artikel heb ik een Konus richtkijker geadviseerd.

Richtkijker advies Weihrauch HW97KT blackline .177 kaliber

Allereerst bedankt Paul voor je aanvraag. Je vraagt om een richtkijker en de passende montageringen voor een 11 mm rail. Het advies dat ik je wil geven, naar aanleiding van de wensen die je hebt ingevuld in het formulier, heeft beide voor een prijs onder de € 100,- namelijk de KonusPro 3-9×32 AO zoom. Deze KonusPro richtkijker wordt namelijk geleverd inclusief montering voor een 11 mm dovetail rail. Met deze richtkijker kun je schieten op zowel korte als middenlange afstanden. Zeer geschikt dus voor jou Weirauch HW97KT blackline luchtbuks met .177 kaliber.

Extra uitleg Konuspro 3-9×32 richtkijker

Konus Richtkijker Konuspro 3-9×32 inclusief montering
https://www.richtkijkerbestellen.nl/richtkijkers/konus-richtkijker-konuspro-3-9×32-inclusief-montering

De Konus richtkijker Konuspro 3-9×32 is een richtkijker uit de Konuspro serie met een 30/30 gegraveerd dradenrkuis. Deze richtkijker heeft alle specificaties die je mag verwachten in de KonusPro lijn zoals een met laser gegraveerd 30/30 dradenkruis en multicoated lenzen. Daarnaast heeft hij een verstelbaar objectief waarmee je de parallax corrigeert vanaf 7 yard tot oneindig.  De Konuspro 3-9×32 ontvangt je inclusief monteringsringen. Hiermee is deze richtkijker direct op je 11 mm rail te monteren. Hij is geheel water, mist en schok bestendig. Geschikt tot kaliber .308.

Richtkijker advies Weihrauch HW97KT blackline .177

Heb je een ander merk luchtbuks dan de Weihrauch, met een picatinny/waever rail, dan kun je kijken in de [gerelateerde producten] die helemaal onderaan de omschrijving staan van de Konuspro 3-9×32. Klik hiervoor op bovenstaande link van de KonusPro richtkijker. Daar vind je passende Vortex Hunter en Vortex Viper ringen voor de montage op een picatinny/waever rail.

Paul; Ik hoop dat je zo de juiste keuze kunt maken voor je richtkijker op de voor Weihrauch HW97KT blackline .177 kaliber en dat je er veel plezier aan mag beleven.

De KonusPro 3-9×32 AO is uiteraard ook een perfecte keuze voor andere type Weihrauch luchtbuksen bijvoorbeeld de de Weihrauch HW97KT blackline .177 of de Weihrauch HW 80, Weihrauch HW100 of Weuhrauch HW110.

Mocht je nog vragen hebben, dan laat het me maar even weten. Ik help je graag.

KonusPro richtkijkers van Konus

Wil je meer weten over de serie KonusPro richtkijkers van Konus? Lees dan dit artikel met een review over de beschikbare modellen richtkijkers en typische kenmerken van deze serie in dit artikel: Konuspro richtkijkers eerlijke waarde voor zeer bescheiden prijs

Ik hoop dat ik je hiermee weer nuttige informatie heb gegeven. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via: https://www.richtkijkerbestellen.nl/contact of onze Chat-service rechts onderaan onze webshop.

Heb jij nog een vraag over richtkijker advies Weihrauch HW? Laat dan een reactie achter in onderstaand reactieveld!

Chantal Hermkens

Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

 

Pin It on Pinterest