Red Dot voor S&W 686 kal 357-Welke Red Dots kunnen de terugslag aan? HI, Ben al een tijd op zoek naar een Red Dot Richtkijker voor mijn S&W 686 kal 357 Smith & Wesson revolver. Mijn vraag; “Is de Red Dot Sight Pro TR geschikt voor dit Smith & Wesson wapen?” Alvast bedankt. Zo ja, bestel ik hem gelijk, zo niet welke red dot richtkijkers zijn dan wel geschikt rond deze prijsklasse? Groetjes Peter. In dit artikel de antwoorden en een advies voor alle pistolen en revolvers met een kaliber dat groter is dan .308.

(Update 23-06-2019)

Red Dot voor S&W 686 kal 357-Welke Red Dots kunnen de terugslag aan?Vortex Red Dot richtkijkers voor S&W 686 kal 357 die de terugslag wel aankunnen aangezien ze resistent zijn tot .50 BMG kaliber

Red Dot voor S&W 686 kal 357 – Welke Red Dots kunnen de terugslag aan?

Forum profielfoto Chantal HermkensDe Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro Fission 2.0 gaat tot .223 remington.
 Alle andere Konus red dots gaan tot .308 winchester. Deze zijn dus niet geschikt voor jouw S&W 686 cal 357. Alle Vortex red dot richtkijkers zijn resistent tot .50 BMG kaliber. Dat wil dus zeggen dat alle Vortex red dot richtkijkers in onze webshop wel geschikt zijn voor jouw S&W 686 kal 357 en resistent zijn tegen dit kaliber.

Via deze link kun je alle red dot richtkijkers van Vortex bekijken. Ik hoop je hiermee verder geholpen te hebben. Laat het me maar even weten. Enkele dagen later kreeg ik de volgende reactie terug van Peter;

Red Dot voor S&W 686 al 2x teruggestuurd

Forum profielfoto PeterPeter: “Ja zeker daarvoor bedankt. Maar ik ben een beetje geschrokken. Ik kom in een andere prijsklasse terecht en daar had ik niet op gerekend.” Maar …

Ook duidelijkheid en dat antwoord krijg je bij een ander niet. Dan zeggen ze: “Ja het kan wel, hoe kleiner een richtkijker hoe minder gevoelig voor de schok. Ik heb al (2x) een red dot richtkijker teruggestuurd. Daar vloog de deksel van de knoop-cel er telkens af. Gelukkig heb ik wel mijn geld terug gehad! Ik vind het toch moeilijk om een keuze te maken. Als ik er een zou kiezen nam ik de Vortex Red Dot Richtkijker SPARC II. Deze red dot is wel een beetje groot voor mijn S&W 686 kal 357.

Nog effe sparen? Of is er nog iets anders wat je mij kan aanbieden? Hier mijn antwoord;

Vraag advies Red Dot voor S&W 686

Forum profielfoto Chantal HermkensBeste Peter, Allereerst vervelend om te horen dat je verkeerd advies hebt gekregen bij een andere webshop. Ik zal maar niet vragen welke dat dat was. Ik informeer mijn klanten altijd graag eerlijk en duidelijk over de mogelijkheden op het gebied van nachtkijkers, richtkijkers en red dot richtkijkers. We hebben er namelijk niks aan als jij een product bij ons koopt, die niet past bij het handwapen dat je gebruikt. Deze worden dan kapot retour gestuurd en je houdt er een ontevreden klant aan over. Ik adviseer mijn klanten dan ook altijd om eerst advies op te vragen bij ons, zodat je een red dot richtkijker kan kiezen die wel de terugslag van jouw specifieke pistool of revolver aan kan.

Voor jouw S&W 686 kal 357 zijn alle Konus richtkijkers dus niet geschikt. Dat is jammer, want deze vallen in een lagere prijsklasse dan de Vortex red dot richtkijkers, die wel de terugslag aan kunnen van het kaliber .357. Vandaar dat ik je graag over de modellen en mogelijkheden van de Vortex red dots wil informeren.

Vortex Crossfire 2 Red Dot voor S&W 686 (vervanger van SPARC II)

Red Dot voor S&W 686 kal 357-Vortex Crossfire 2Vortex Sparc II Red Dot richtkijker gemonteerd op een S&W 686 kal 357

Je kiest nu voor de Vortex Red Dot Richtkijker SPARC II. Ik vermoed dat je deze keuze hebt gebaseerd op de prijs. Mijn advies zou zijn om dan nog even verder te sparen. De Vortex Sparc II red dot kan gemonteerd worden op je S&W 686 kal 357, maar is inderdaad niet de kleinste red dot die verkrijgbaar is. Dit komt omdat de Sparc II een type “buis of prism red dot” is. Deze Vortex Sparc II red dot is wel geschikt voor pistolen en voor automatische geweren en geweren. Er worden 3 verschillende basis montages mee geleverd, waarvan er 1 speciaal gemaakt is voor montage op je pistool. Deze montages passen op een standaard weaver/picatinny rail. De helderheid van de dot is in 10 verschillende sterktes aan te passen en de Sparc II is heel eenvoudig in te stellen. De Sparc II heeft een gewicht van 167 gram. Dit is dus zeker een goede optie voor jouw S&W 686.

LET OP:

Deze Vortex Red Dot Richtkijker SPARC II is inmiddels vervangen door deze Vortex Crossfire 2 MOA Red Dot Richtkijker: https://www.richtkijkerbestellen.nl/Vortex-crossfire-2-moa-red-dot-richtkijker

Deze Crossfire 2 MOA Red Dot wordt geleverd met 2 montages, waaronder de lagere 1/3 Co-Witness mount. Deze plaatst de red dot op 18 mm boven de rail. Deze montage is perfect om de Crossfire 2 op een pistool met picatinny rail te monteren, bijvoorbeeld op je S&W 686 kal 357 Smith & Wesson revolver. Deze weegt slechts 147 gram en de lengte van de buis is 6,4 cm. Deze red dot is dus veel compacter en lichter dan zijn voorganger de Sparc II.

Video Vortex Crossfire 2 MOA Red Dot Richtkijker:

Vortex SPARC AR Red Dot voor S&W 686

Een vergelijkbare mogelijkheid voor montage op je S&W 686 Smith & Wesson revolver is de Vortex Sparc AR red dot richtkijker. Ook deze red dot voor handwapens is geschikt tot kaliber .50 BMG en daarmee geschikt voor je Smith & Wesson revolver.

Vortex Red Dot Richtkijker SPARC AR
https://www.richtkijkerbestellen.nl/vortex-red-dot-richtkijker-sparc-ar

Video Vortex Red Dot Sparc AR richtkijker:

Vortex Red Dot Razor voor S&W 686 kal 357

Red Dot voor S&W 686 kal 357- Vortex Red Dot RazorVortex Red Dot Razor richtkijker gemonteerd op een Smith & Wesson 686 kal 357

Er zijn echter ook holografische mini red dots die zeer sterk, compact en licht van gewicht zijn en die misschien nog beter passen op je S&W 686 kal 357. Zeker als je op zoek bent naar een kleiner en compacter type red dot. Een mooi voorbeeld hiervan is de Vortex Red Dot Razor. Deze Bright Red Dot is extreem goed zichtbaar bij daglicht. Holografische red dots zijn zowel te monteren op automatische geweren en andere geweren, als op ieder type handwapen, waaronder jou S&W 686 kal 357. Deze zijn wel duurder dan de prism red dots Sparc II en Sparc AR, maar bieden veel extra’s. Dat wordt dus nog effe wat langer sparen!

De Razor red dot richtkijker is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Vortex Red Dot Richtkijker Razor 3 MOA
https://www.richtkijkerbestellen.nl/red-dot-richtkijkers/vortex-red-dot-richtkijker-razor-3-moa

Vortex Red Dot Richtkijker Razor 6 MOA
https://www.richtkijkerbestellen.nl/vortex-red-dot-richtkijker-razor-6-moa

Video Vortex Red Dot Razor richtkijker:

Deze mini red dot Razor richtkijkers zijn uitgerust met XR full multi-coated lenzen die de lichttransmissie verbeteren voor maximaal licht en heldere beelden. De ArmorTek coating op de lenzen zorgt ervoor dat deze beschermd zijn tegen krassen en viezigheid. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De lichtgewichte Red Dot zit vol met mooie features en lenen zich dus perfect voor jouw handwapen.

Waarom kiezen voor een Vortex Razor red dot richtkijker?

De high-end Razor is een reflex kijker gebouwd voor topprestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. Het zeer gepolijst glas is helder en scherp van rand tot rand. Buitengewone resolutie en een breed gezichtsveld presenteren een beeld dat zeker indruk zal maken. De heldere daglicht red dot is gemakkelijk te zien en schetst doelen ongeacht de lichtomstandigheden of achtergrond. Snel en nauwkeurig, duidelijk, compact, duurzaam en betrouwbaar — De Razor red dot is een richtkijker die de naam Razor waardig is.

Vortex Razor Red Dot voor S&W 686

Vortex Viper 6 MOA Red Dot voor S&W 686

Volgend jaar krijgen we ook de Vortex Viper Red Dot 6 MOA in ons assortiment bij richtkijkerbestellen.nl, De Viper Red Dot’s Super lage montagehoogte maakt het de perfecte oplossing voor pistolen met cutout slides. De Viper geeft schutters de eenvoud en snelheidsvoordeel van een red dot richtkijker, terwijl co-witnessing with suppressor height iron sights. De 6 MOA dot diameter krijgt shutters snel op doel. De fully multi-coating lens met ultra-heldere beeld biedt een breed, onbelemmerd gezichtsveld. Aan de linkerkant bevinden zich de omhoog en omlaag power en verlichting controles zijn gemakkelijk te benaderen en bewerken. Verzonken 1 MOA windinvloed en hoogte aanpassingen zijn super schoon, beschermd tegen incidentele contact, maar toch altijd binnen handbereik. Hij draait op een batterij CR 2032. Nog even geduld dus …

Video Vortex Viper 6 MOA Red Dot richtkijker:

Conclusie Red Dot voor S&W 686 kal 357

Forum profielfoto Chantal HermkensAlle Konus red dots zijn niet geschikt voor de S&W 686 kal 357 aangezien ze de terugslag van dit handwapen niet aankunnen. Konus red dot richtkijkers kunnen maximaal tot .308 winchester gebruikt worden. Vortex red dot richtkijkers daarin tegen kunnen gebruikt worden met wapens resistent tot .50 BMG caliber. Vortex red dots zijn dus wel geschikt voor jouw S&W 686 kal 357 en alle andere revolvers en pistolen. Je zou dan kunnen kiezen voor de Vortex Red Dot Crossfire 2. Kies je voor klein en super licht gewicht, dan zou je wellicht beter kunnen kiezen voor een type holografische red dot zoals de Vortex Red Dot Razor 3 MOA of Vortex Red Dot Razor 6 MOA. Deze Razor red dots wegen slechts 40 gram en zijn daarmee zeer compact en klein. Deze zijn wel duurder dan de prism of buisvormige red dots. Afhankelijk van je te besteden budget kun je zo de juiste keuze maken.

8 Red dots voor S&W 686 en andere pistolen en revolvers

Onderstaand het overzicht van de genoemde red dots in dit artikel en nog 2 extra red dot sights van Leupold, die ook zeer geschikt zijn voor montage op pistolen:

Ik hoop je hiermee een passend advies te hebben gegeven en zie je bestelling bij richtkijkerbestellen.nl gaarne tegemoet!

Vortex Red dot Sparc II - voor gebruik op revolvers en pistolenVortex Red dot Sparc II – Ook geschikt voor gebruik op andere revolvers en pistolen met grote terugslag

Reactie Peter Red Dot voor S&W 686 kal 357

Forum profielfoto PeterPeter: “Mag ik je hartelijk bedanken deze uitgebreide informatie is echt top. Van de week kom ik nog op mijn schiet vereniging en zal daar ven bekend maken over jullie super service. Maak wel een beetje reclame. Maar goed effe een beetje klussen.

Ik laat van me horen.
Mvgr. P.Sliepen”

P.s. Chantal als ik zo vrij mag zijn dit Blog ziet er gelikt uit. Groetjes Peter

Mocht je nog vragen hebben, dan laat het me maar even weten. Ik help je graag. Mocht je nog vragen hebben omtrent dit artikel, neem dan gerust contact met mij op via de Chat rechts onder aan de webshop of via emailinfo@richtkijkerbestellen.nlTelefonisch kan ook via 0031 (0)6-53353544. Ik help je graag verde

Meer Pistool richtkijker info

Heb jij nog een vraag over geschikte red dot richtkijkers voor pistolen of revolvers? Laat het me weten via onderstaand reactieveld.

Met vriendelijke groet,
Chantal Hermkens

Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

Pin It on Pinterest