Monteren Vortex Crossfire II 3-9×40 op Weihrauch HW80; Onlangs kreeg ik een vraag binnen van Yannick over het Monteren van een Vortex Crossfire II 3-9×40 richtkijker op een Weihrauch HW80. In dit artikel de antwoorden op zijn vragen;

Monteren Vortex Crossfire II 3-9x40 op Weihrauch HW80

Beste Richtkijkerbestellen, Zojuist heb ik een Weihrauch HW80 aangeschaft en na wat rondkijken lijkt het me een goed idee om er een Vortex Crossfire II 3-9×40 richtkijker bij te kopen, zoals u ook op uw site adviseert. Op verschillende filmpjes op internet lijkt het alsof er allerlei extra onderdelen bijgekocht moeten worden om de kijker te monteren op de buks. Zou u mij hier verder van op de hoogte kunnen brengen? Moet er nog een extra rail gekocht worden? Of montageringen?
Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,
Yannick

Bij Richtkijkerbestellen.nl geven we graag advies en kun je terecht met al je vragen. Hier het antwoord op de vraag van Yannick;

Monteren Vortex Crossfire II 3-9×40 richtkijker op een Weihrauch HW80?

Monteren Vortex Crossfire II 3-9x40 richtkijker op een Weihrauch HW80?

Om een richtkijker te monteren op je Weihrauch HW80 heb je alleen een rail en montageringen nodig. De rail kun je het beste laten monteren in een wapenwinkel. Deze verkopen wij niet. Als je dan een weaver/picatinny rail neemt, wat het meest gebruikelijke is, dan kun je bij ons in de webshop de bijpassende montageringen vinden onderaan de omschrijving van de richtkijker:

Vortex Crossfire II 3-9×40 Richtkijker, Dead-Hold DBC Dradenkruis (MOA):
https://www.richtkijkerbestellen.nl/vortex-crossfire-ii-3-9×40-richtkijker-dead-hold-dbc-dradenkruis-moa

In de gerelateerde producten zie je 2 type montageringen staan; Hunter en Viper
Deze montageringen gebruik je om de richtkijker op de buks te monteren.

Hunter en Viper

De Hunter en Viper montageringen zijn verkrijgbaar in medium en hoog.
Hiermee bepaal je de hoogte waarop je de kijker wil hebben op de buks.
De Viper ringen zijn wat meer gestroomlijnd dan de Hunter ringen, omdat de Hunter ringen de schroefjes aan de zijkant hebben zitten en de Viper ringen aan de bovenkant.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht je nog vragen hebben, dan laat het me maar even weten. Ik help je graag.

Handige richtkijker links Weihrauch lichtbuks

 

Ik hoop dat ik je hiermee weer nuttige informatie heb gegeven. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via: https://www.richtkijkerbestellen.nl/contact of onze Chat-service rechts onderaan onze webshop.

Met vriendelijke groet,
Chantal Hermkens

Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

Pin It on Pinterest