Blijf doelgericht en hou je vizier op scherp! Volg mijn Blog over Richtkijkers Nachtkijkers Red Dots Nachtrichtkijkers - Reviews, Videos, Tips & Trucs

Richtkijkers

Diamondback Tactical FFP versus Viper PST Gen II richtkijkers

Diamondback Tactical FFP versus Viper PST Gen II richtkijkers

Diamondback Tactical FFP versus Viper PST Gen II richtkijkers. Nieuw in het assortiment van Vortex is de Diamondback Tactical FFP, een zeer populaire richtkijker voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ik krijg vaker de vraag over hoe goed hij is. Daarnaast vragen veel...

Lees meer
Richtkijker advies Diana P1000 PCP luchtgeweer

Richtkijker advies Diana P1000 PCP luchtgeweer

Richtkijker advies Diana P1000; Ik kreeg de volgende vraag binnen van Gerard betreffende de juiste Richtkijker voor het Diana P1000 PCP luchtgeweer met een adviesaanvraag. Deze wil ik graag beanwoorden in dit blog en extra uitleg geven. Onderstaande tips zijn ook van...

Lees meer

Red Dots

Welke pistool montage is geschikt voor mijn handgun? 6 Tips!

Welke pistool montage is geschikt voor mijn handgun? 6 Tips!

Mijn 6 Pistool montage Tips! Een veel gestelde vraag: “Welke pistool montage is geschikt voor mijn handgun?” of “Hoe monteer ik de Vortex Venom red dot op mijn pistool?” Ik heb in de afgelopen tijd heel veel vragen gekregen over passende montages voor Glock, Sig...

Lees meer

Nachtkijkers

LN-EBG1 Gen 2+ binoculaire nachtkijker Review

LN-EBG1 Gen 2+ binoculaire nachtkijker Review

De LN-EBG1 Gen 2+ binoculaire nachtkijker is een professioneel nachtvisie goggle systeem van Luna Optics. Deze tweede generatie nachtkijker kan ook op het hoofd gedragen worden met handig flip-up systeem. Door de hoge kwaliteit hoofdband kan deze premium...

Lees meer

Nachtrichtkijkers

Pard NV007 en NV008 | Verschillen en overeenkomsten

Pard NV007 en NV008 | Verschillen en overeenkomsten

De Pard NV007 voorzetkijker en de Pard NV008 nachtrichtkijker zijn beide erg populaire kijkers om te kunnen jagen in de nacht en in complete duisternis. Beide kijkers hebben nachtzicht met infrarood verlichting en geven een zwart-wit beeld weer. Er zijn echter wel...

Lees meer

Pin It on Pinterest